Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi baplar insanların çıkışı dâhilin elverişli konumda olabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yan skorsı: Binaların bitirme adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir adet ivedili çıkış bapsı belde almalıdır. Faziletli katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye geçim ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçünlü baplara nazaran elan pahalı istanbul Yangın kapısı fiyatları olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kenarı saf opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kanat ile daha sık kullanım sağlamlanabilir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik veya dairesel bir muhafaza içre bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana iye veya estetik tasaların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik simultane bapnın kolayca açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page